Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Windows 8 Transformation Pack για τα Windows XPΘέλετε να μετατρέψετε τα παλιά  σας Windows  XP σε Windows 8, με το ribbon UI, το θέμα των Windows 8 και το  Metro UI; Τότε  αυτό το skin pack κάνε πολύ καλά τη δουλειά για σας. Το Windows 8 transformation pack για τα  Windows XP έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει μια φρέσκια, νέα εμφάνιση, όπως τα Windows 8. Το skin pack είναι ελαφρύ και δεν παίρνει πολλούς από τους πόρους του συστήματος σας.

Αφού εγκαταστήσετε το skin pack θα έχετε  το Metro UI, Wallpaper, Ribbon explorer, icons, start menu, νέο λογότυπο εκκίνησης και οθόνη login, που σίγουρα θα δώσουν στον υπολογιστή σας ένα νέο και βελτιωμένο look.

Το skin pack είναι απόλυτα ασφαλές και εύκολο στην εγκατάσταση, δεν θα κάνει οποιεσδήποτε μη εγκεκριμένες αλλαγές στον υπολογιστή σας, αν και συνιστάται να κάνετε backup όλων των σημαντικών δεδομένων σας πριν εγκαταστήσετε το skin pack ή να κάνετε ένα σημείο επαναφοράς συστήματος πριν προχωρήσετε.

Το Windows 8 Transformation Pack για τα Windows XP υποστηρίζει και τα δύο (32 bit/x86) και (64 bit/x64) λειτουργικά συστήματα.

Μπορείτε εύκολα να απεγκαταστήσετε το skin pack από το Add / Remove programs μενού ή χρησιμοποιώντας ένα εξελιγμένο δωρεάν πρόγραμμα απεγκατάστασης όπως  το yourUninstaller, το  οποίο θα καταργήσει εντελώς όλα τα αρχεία και τις καταχωρήσεις μητρώου του skin pack από τον υπολογιστή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: