Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Διαφορετικές Εκδόσεις των Windows 8 όταν η Microsoft θα τα κυκλοφορήσει σε πλήρη έκδοση.


Ακόμα αναρωτιέστε αν η Microsoft θα μειώσει τον αριθμό των εκδόσεων των Windows 8, όταν  η εταιρεία θα τα διαθέσει σε  πλήρης έκδοση αργότερα φέτος; Μην ανησυχείτε, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.
Εάν κάνετε αναζήτηση στο μητρώο των Windows 8 preview έκδοσης, θα βρείτε μια λίστα με όλες τις διαφορετικές εκδοχές που  η Microsoft σκοπεύει να κυκλοφορήσει. Αλλά πρώτα, επιτρέψτε μου να εξηγήσω πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες στη δική σας έκδοση των Windows 8.

Ανοίξτε τον Επεξεργαστή Μητρώου των Windows πρώτα. Εάν είστε στην επιφάνεια εργασίας, χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα Windows-R για να εμφανιστεί το παράθυρο εκτέλεσης, πληκτρολογήστε regedit εκεί και πατήστε το πλήκτρο enter. Επιλέξτε Ναι εάν μια υπαγόρευση UAC εμφανιστεί. Εάν είστε στη διεπαφή του μετρό, πληκτρολογήστε regedit, πατήστε enter και επιλέξτε Ναι στην υπαγόρευση UAC.

Τώρα, μεταβείτε στο ακόλουθο κλειδί μητρώου: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Component Based Servicing\PackageIndex\Product


Το μητρώο παραθέτει τις ακόλουθες εκδόσεις των Windows 8.

Eκδόσεις:

    Microsoft Windows Enterprise Edition
    Microsoft Windows Enterprise Eval Edition
    Microsoft Windows Home Basic Edition
    Microsoft Windows Home Premium Edition
    Microsoft Windows Prerelease ARM Edition
    Microsoft Windows Prerelease Edition
    Microsoft Windows Professional Plus Edition
    Microsoft Windows Starter Edition
    Microsoft Windows Ultimate Edition

Η πλειοψηφία των εκδόσεων είναι πανομοιότυπες με τα Windows 7. Μόνο η έκδοση ARM φαίνεται να είναι νέα. Οι Eval και Prerelease εκδόσεις φαίνεται να είναι για σκοπούς ελέγχου και μόνο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

When I originally left a comment I appear to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on every time a comment is added I receive 4 emails with the same comment.
Perhaps there is a means you can remove me from that service?
Many thanks!

Review my web blog: medical neglect solicitors