Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

Windows 8 Consumer Preview


Διαθέσιμη για όλους τους χρήστες PC είναι η νέα έκδοση λογισμικού της Microsoft, τα Windows 8. Μέσω Internet, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν τα καινούργια Windows, τα οποία είναι «ελαφριά» και διαθέτουν πολλές νέες δυνατότητες. 

 Μια νέα άποψη και πρόταση των Windows με βάση τον σταθερό πυρήνα της ταχύτητας και της αξιοπιστίας των Windows 7. Ένα ολοκαίνουργιο περιβάλλον εργασίας μέσω αφής. Τα νέα Windows για νέες συσκευές. Και αυτή είναι η ευκαιρία σας να είστε ένας από τους πρώτους χρήστες που θα τα δοκιμάσετε.


Σαρώστε, σύρετε και κάντε ζουμ

Αγγίξτε έναν υπολογιστή με πλήρεις δυνατότητες. Με γρήγορο και ομαλό τρόπο. Ελέγξτε τον με τα δάχτυλά σας, με φυσικό και άμεσο τρόπο. 


Εφαρμογές σε πρώτο πλάνο

Οι εφαρμογές στα Windows 8 συνεργάζονται για πιο γρήγορη ολοκλήρωση όλων των εργασιών. Αποκτήστε τις από το Windows Store. 


Τα δικά σας Windows, όπου κι αν βρίσκεστε

Τα Windows 8 σάς συνδέουν στα αρχεία, τις φωτογραφίες, τις επαφές και τις ρυθμίσεις σας, από όπου και αν εισέρχεστε. 
 Ρυθμίστε τις όπως θέλετε μία φορά, απολαύστε τις για πάντα. Πραγματοποιήστε είσοδο σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας που εκτελούν Windows 8 και οι εξατομικευμένες ρυθμίσεις και εφαρμογές σας θα είναι εκεί. Οι εφαρμογές σας ζωντανεύουν με συνδέσεις στους φίλους και τους συγγενείς σας. Οι πληροφορίες από τις υπηρεσίες στις οποίες συνδέεστε—Hotmail, Messenger, Facebook, Twitter, LinkedIn και ακόμη περισσότερες—εμφανίζονται απευθείας στις εφαρμογές Αλληλογραφία, Μηνύματα και Επαφές
.Χρησιμοποιείτε πολλούς υπολογιστές και τηλέφωνο. Πλέον, μπορείτε να συνδεθείτε από όλες τις συσκευές στο SkyDrive, το Facebook, το Flickr και άλλες υπηρεσίες, ώστε να έχετε άνετη πρόσβαση σε όλες τις φωτογραφίες και τα αρχεία σας.


Web σε πλήρη οθόνη

Ο Internet Explorer 10 Consumer Preview σας προσφέρει σύγχρονη περιήγηση στο Web με δυνατότητες αφής σε μικρές και μεγάλες οθόνες. 
 Ολόκληρη η οθόνη σας είναι αφιερωμένη στις τοποθεσίες σας. Όποτε τα χρειάζεστε, εμφανίζονται στοιχεία ελέγχου περιήγησης και καρτέλες μέσω σάρωσης με ένα δάχτυλο. Επιπλέον, με το καρφίτσωμα, μπορείτε να εκκινήσετε αγαπημένες τοποθεσίες από την οθόνη "Έναρξη", ακριβώς δίπλα από τις εφαρμογές σας.
 Σχεδιασμένος για ταχύτητα, ο Internet Explorer σάς προσφέρει ένα ταχύτερο Web. Ανεξάρτητα αν πραγματοποιείτε φόρτωση, κοινή χρήση ή μετάβαση από τοποθεσίες σε εφαρμογές, όλα εκτελούνται με ταχύτητα ανάλογη με αυτή των εφαρμογών στον υπολογιστή σας.
Περισσότερη ασφάλεια, μεγαλύτερη προστασία προσωπικών δεδομένων, λιγότερη ανησυχία: Βασισμένος σε καινοτομίες όπως το SmartScreen και η Προστασία από παρακολούθηση, ο Internet Explorer έχει σχεδιαστεί ώστε να συνεργάζεται με την πλατφόρμα ασφάλειας των Windows με σκοπό να σας παρέχει μεγαλύτερο έλεγχο όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα και να σας προστατεύει από τις πιο πρόσφατες ηλεκτρονικές απειλές.

 Η έκδοση Consumer Preview των Windows 8 θα είναι διαθέσιμη διεθνώς για download στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιαπωνικά και απλοποιημένα κινέζικα.

Επίσημη Ιστοσελίδα: http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-8


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ σίγουρα επιθυμητό να παραδώσει μια γρήγορη ιδέα να σας ευχαριστήσω για τις ωραίες συμβουλές και υποδείξεις είστε δημοσίευσή τους στον παρόντα δικτυακό τόπο. Χρονοβόρα internet μου φαίνεται μέχρι τώρα έχει ανταμειφθεί με χρήσιμες στρατηγικές για την ανταλλαγή με την οικογένεια και τους φίλους μου. Θα ισχυριστεί ότι εμείς οι αναγνώστες γεγονός είναι πραγματικά ευλογημένος να κατοικήσει σε μια χρήσιμη κοινότητα με απίστευτα μερικές μεγάλες άτομα με τα σημεία οξυδερκή. Αισθάνομαι πραγματικά πολύ ευγνώμων για να ανακαλύψει την ιστοσελίδα και να εμφανίζονται μπροστά σε ένα πολύ διασκεδαστικό επιπλέον στιγμές ανάγνωση εδώ. Χάρη μια καλή συμφωνία και πάλι για μια καλή συμφωνία των πραγμάτων.