Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Avast Pro Antivirus & Avast Internet Security 7.0.1407


Το avast! έχει ελάχιστη επίπτωση στην επίδοση του υπολογιστή σας απ' ότι άλλες σουίτες ασφαλείας, αλλά η μεγάλη απόδοσή του και το μεγάλο εύρος των δυνατοτήτων που παρέχει δίνουν μια σιγουριά. Δοκιμάστε το.
     
Το avast!  είναι μια εκτενής σουίτα ασφαλείας που προσφέρει συνολική προστασία στον υπολογιστή σας.

Η κυρίως αντιβιοτική μηχανή έχει βελτιωθεί με αρκετές νέες τεχνολογίες. Ένας προσομοιωτής κώδικα ελέγχει προγράμματα σε ένα απομονωμένο περιβάλλον, και βοηθάει στην αποκάλυψη της δραστηριότητάς τους, η ευρετική μηχανή αναζήτησης εντοπίζει νέους και άγνωστους ιούς, και το Behaviour Shield παρακολουθεί το σύστημα αρχείων, το Μητρώο την δραστηριότητα του δικτύου, και σας ειδοποιεί για οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα.

Ακόμα καλύτερα, το νέο Intelligent Scanner χρησιμοποιεί μια λευκή λίστα για γνωστά ασφαλή προγράμματα για να ανεβάσει την απόδοσή του. Τα αρχεία που αναγνωρίζονται ως ασφαλή δεν θα επανελεγχθούν εκτός και αν αλλάξουν, με την avast! να ισχυρίζεται πως αυτό θα μειώσει το μέγεθος των ελέγχων κατά 80%! Η διαδικασία ελέγχου μεγάλων αρχείων μπορεί πλέον να σπάσει μεταξύ των πυρήνων του επεξεργαστή σας, για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση.

Το τείχος ασφαλείας κρατάει τους επιτήδειους μακριά, ενώ το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας δουλεύει με οποιοδήποτε πρόγραμμα αλληλογραφίας χρησιμοποιείτε για να απελευθερώσει τα εισερχόμενά σας από σκουπίδια. Και μια συλλογή από ελεγκτές σε πραγματικό χρόνο ιστοσελίδων που επισκέπτεστε, P2P προγραμμάτων, προγραμμάτων άμεσων μηνυμάτων, δραστηριότητας δικτύου και scripts που μπορεί να είναι κρυμμένα σε ιστοσελίδες, αποτρέπουν και αφαιρούν αυτούς τους κινδύνους.

Αυτή η δραστηριότητα δεν μπλέκεται στα πόδια σας, αφού το avast!  πλέον περιλαμβάνει νέες καταστάσεις Silent/ Gaming που εντοπίζουν τις εφαρμογές πλήρους οθόνης, αποτρέποντας τις εκνευριστικές ειδοποιήσεις χωρίς να μειώνουν την ασφάλειά σας.

Επιπλέον είναι ένα από τα antivirus που δοκιμάστηκαν και δουλεύουν με τα windows 8.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ TORRENT ΕΔΩ

*Για να κατεβάσετε το torrent θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα όπως το Utorrent
*Για να το εγκαταστήσετε κλείστε τη σύνδεση του internet σας τρέξτε το ανάλογο .exe που θέλετε και όταν σας ζητήσει το κλειδί του προγράμματος βάλτε του ένα από τα κλειδιά που υπάρχουν στο φάκελο license,κάντε επανεκκίνηση και ενεργοποιήστε το internet σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: