Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

Windows XP Service Pack 3


Το Windows XP Service Pack 3 (SP3) είναι μια σημαντική ενημέρωση που περιλαμβάνει προηγούμενες ενημερώσεις ασφαλείας, επιδόσεων και σταθερότητας που έχουν δημοσιευτεί για τα Windows XP.

Τρόπος λήψης του SP3

Ο συνιστώμενος (και ευκολότερος) τρόπος λήψης του SP3 είναι ενεργοποιώντας τις "Αυτόματες ενημερώσεις". Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο θέμα Ρύθμιση Αυτόματων ενημερώσεων στην τοποθεσία Web των Windows.
Οι Αυτόματες ενημερώσεις μπορούν να πραγματοποιήσουν αυτόματα λήψη του SP3 όταν είναι διαθέσιμο για τον υπολογιστή σας. Αρκούν μερικά κλικ, για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση, ενώ η υπόλοιπη διαδικασία γίνεται αυτόματα. Αν οι Αυτόματες ενημερώσεις δεν είναι ενεργοποιημένες, μπορείτε να εγκαταστήσετε το SP3, χρησιμοποιώντας το Windows Update στην τοποθεσία Web των Windows.
Για να εγκαταστήσετε το SP3, πρέπει να έχετε εγκαταστήσει πρώτα το Windows XP Service Pack 1a (SP1a) ή το Service Pack 2 (SP2). Είναι και αυτά διαθέσιμα, όταν έχετε ενεργοποιήσει τις Αυτόματες ενημερώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά και άλλα service pack των Windows, μεταβείτε στο Κέντρο Service Pack

Δεν υπάρχει SP3 για την έκδοση 64 bit των Windows XP. Αν εκτελείτε την έκδοση 64 bit των Windows XP με SP2, διαθέτετε το πιο πρόσφατο service pack και θα εξακολουθείτε να δικαιούστε υποστήριξη και να λαμβάνετε ενημερώσεις μέχρι τις 8 Απριλίου 2014.

Για να μάθετε αν το Windows XP SP3 είναι ήδη εγκατεστημένο

  • Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο Ο Υπολογιστής μου και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ιδιότητες.
    Εάν στη λίστα της ενότητας Σύστημα παρατίθεται το Service Pack 3, το SP3 είναι ήδη εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: