Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

Purge-Ενα Δωρεάν free running gameΕνώ η Electronic Arts  μας πειράζει ακόμα  για μια συνέχεια του Mirror’s Edge η ομάδα των ισπανών φοιτητών από το Universitat Pompeu Fabra ανέπτυξε το Purge, ένα ελεύθερο παιχνίδι με μια επιτυχημένη cel-shaded steampunk ατμόσφαιρα, περίπου σαν  αυτή που παρατηρείται στο Borderlands.

Ο σκοπός του παίκτη είναι μόνο να επιβιώσει, ξεφεύγοντας τους φρουρούς  που τον κυνηγούν βασιζόμενοι στην υπόθεση ότι είναι ένας τρομοκράτης. Αυτό δεν είναι αλήθεια, φυσικά, αφού η πόλη είναι εντελώς διεφθαρμένοι και ο Jack, ο κύριος πρωταγωνιστής, έχει να ανέβει σε όλη τη διαδρομή μέχρι το πανύψηλα βιομηχανικό συγκρότημα που μπορεί να ειδωθεί στο βάθος.

Το συγκρότημα και ο κόσμος που μπορεί να πλοηγηθεί ο Jack γίνεται  λίγο πολύ με τον ίδιο τρόπο όπως έκανε και  η εκπληκτική Faith  στο Mirror’s  Edge ,με  αναρρίχηση, μελετώντας τις ρουτίνες των  φρουρών »με θραύσματα γυαλιού, να διαφεύγει μέσω αεραγωγών, wall-running και άλματα σε μεγάλες αποστάσεις.

Τεχνικά το Purge  είναι μια πραγματική απόλαυση, με μια ελκυστική αισθητική και μερικές μεγάλες καινοτομίες  έλεγχου. Εκτός από τη χρήση του πληκτρολογίου και του ποντικιού, οι παίκτες μπορούν επίσης να επιλέξουν ένα  controller Xbox 360. Το Purge  δεν θα πάρει πολύ για να τελειώσει, αλλά  αυτό είναι κάτι που μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως ένα υψηλό σημείο, αφού οι παίκτες  θα μείνουν με ένα χαμόγελο και τις αναμνήσεις του παιχνιδιού τρέχοντας και κάνοντας ψηλά άλματα .

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια: