Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Hotspot Shield


Προστατέψετε τον υπολογιστή σας και εξασφαλίστε την ανωνυμίας σας. Το Hotspot Shield είναι ένα πρόγραμμα που λειτουργεί ως proxy server μέσω του οποίου μπορούμε ανώνυμα και με ισχυρή κρυπτογράφηση να έχουμε πρόσβαση στο internet μέσω οποιουδήποτε wifi  μιας και αλάζει την ΙΡ μας.

Ένα must-have για οποιονδήποτε χρήστη ασυρμάτων wifi.
Παρά το όνομά του, το Hotspot Shield μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προστατεύσει τόσο ενσύρματη όσο και ασύρματη σύνδεση. Από δημόσια ασύρματα δίκτυα σε πόλεις, μέχρι και δωρεάν συνδέσεις σε αεροδρόμια και ξενοδοχεία, υπάρχουν κίνδυνοι. Το Hotspot Shield δημιουργεί ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο που βοηθάει να ασφαλίσετε την πρόσβασή σας και να προστατεύσετε προσωπικές πληροφορίες από επιτήδειους.
Η IP διεύθυνσή σας κρατάται μυστική κάνοντας δυνατή την περιήγηση στο διαδίκτυο ανώνυμα, αλλά το σημείο που αξίζει να αναφερθούμε είναι η ασφάλεια. Το πρόγραμμα έχει και άλλα πλεονεκτήματα. Δρώντας ως proxy, το Hotspot Shield κάνει δυνατή την πρόσβαση στο διαδίκτυο σε ιστοσελίδες που αλλιώς δεν θα μπορούσατε να δείτε. Οι ιστοσελίδες που είναι αποκλεισμένες για επισκέπτες από συγκεκριμένες χώρες μπορούν να προβληθούν ανεξαρτήτως του που είστε.

Κατεβάστε το ΕΔΩΔεν υπάρχουν σχόλια: