Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

Windows Registry RepairΤο μητρώο είναι η καρδιά και η ψυχή του κάθε συστήματος των Windows. Περιέχει πληροφορίες που ελέγχουν τον τρόπο  που το σύστημά σας εμφανίζεται και πώς συμπεριφέρεται. 
Σχεδόν όλοι οι χρήστες των Windows  σταδιακά βλέπουν την  πτώση στην απόδοση του υπολογιστή τους. Τις περισσότερες φορές ευθύνεται  η Registry . 
Με τη χρήση του Windows  Registry Repair τακτικά επιδιoορθώνεται  το μητρώο σας και το σύστημα σας δεν θα πρέπει μόνο να είναι πιο σταθερό, αλλά θα βοηθήσει επίσης τα Windows να τρέξουν  γρηγορότερα. 
Μέσα σε λίγα λεπτά και με μερικά  κλικ του ποντικιού, μπορείτε εύκολα να επιτύχετε  την  μέγιστη βελτιστοποίηση του μητρώου σας με το Windows Registry Repair. 

Θα ανιχνεύσει και θα ολοκληρώσει το μητρώο σας και θα σας επιτρέψει να  διορθώσετε τα τυχόν προβλήματα που δημιουργούνται με τις τακτικές προσθαφαιρέσεις προγραμμάτων και τα κατάλοιπα που αφήνουν  
Για τη διευκόλυνσή σας και για μέγιστη προστασία το Windows  Registry Repair κάνει αυτόματα backup οποιαδήποτε αλλαγή ή επιδιόρθωση κάνει. Έτσι, μπορείτε πάντα να επαναφέρετε το μητρώο σας των Windows στην αρχική του κατάσταση χρησιμοποιώντας μόνο το  κουμπί αποκατάστασης .

Έκδοση: 2.5

Λειτουργικό σύστημα: Windows 98/Me/2000/XP/Vista/7/NT

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

There is Digeus Registry Fixer I recommend to use it when there are problems with operational system. I also use Windsty Tune Up Suite. It improves your Windows PC's overall performance and stability.

Ανώνυμος είπε...

The option of the mobile gadget. However one thing I actually do is simply Humongous!
At the end racing rivals hack of he day. Best iPad Games,
ChAIR rubs elbows with the machine max sprite and multiple effects.
Initially, the site should have downloads for different types of
activities either on your journey to a variety
of Entertainment media, COD: Black Ops 2', racing rivals hack allows you
to meet your maker.

My webpage - racing rivals hack ipad

Ανώνυμος είπε...

Wonderful, what a weblog it is! This blog provides valuable facts to us,
keep it up.

Here is my web site - oriental massage london - http://wiki.dmbtecnologia.com.br/index.php?title=use_this_plumbing_advice_in_your_home_projects -