Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Δημιουργήστε ένα κωδικό σύνδεσης σε Windows 7

Είναι ο υπολογιστής σας αρκετά ασφαλής; Μήπως  τα Windows 7 ζητούν  ένα κωδικό πρόσβασης για σύνδεση κατά την εκκίνηση του υπολογιστή σας; Αν όχι, ένας κωδικός πρόσβασης για σύνδεση πρέπει να δημιουργηθεί το συντομότερο δυνατόν. Αυτό το άρθρο θα σας πει πώς να δημιουργήσετε  έναν κωδικό πρόσβασης σύνδεσης χρηστών σε Win7. Είναι εύκολο και συνήθως διαρκεί λιγότερο από μερικά λεπτά

Είναι μια μεγάλη ανησυχία ασφαλείας, εάν δεν έχετε κωδικό σύνδεσης. Χωρίς έναν κωδικό πρόσβασης, κάποιος στο γραφείο ή το σπίτι σας έχει πλήρη και απεριόριστη πρόσβαση σε όλα στον υπολογιστή σας. Ευτυχώς, η δημιουργία  ενός κωδικού σύνδεσης είναι πολύ απλή.
Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης για τα Windows 7.

Ας δούμε  πώς:

1. Κάντε κλικ στο "Start" και στη συνέχεια  στον«Πίνακα Ελέγχου»

2. Κάντε κλικ στο "Λογαριασμοί χρηστών και οικογενειακή ασφάλεια» 

3. Κάντε κλικ στο "αλλαγή του κωδικού πρόσβασης των Windows σας» στην περιοχή του 
«Λογαριασμοί χρηστών".

4. Στο πλαίσιο της «Κάντε τις αλλαγές στο λογαριασμό χρήστη σας" του
παραθύρου του Λογαριασμού σας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο. «Δημιουργία κωδικού πρόσβασης για το λογαριασμό μου» 

5. Στα δύο πρώτα με αστερίσκο πλαίσια κειμένου, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης που θέλετε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε. Βάζοντας τον κωδικό πρόσβασης δύο φορές βοηθά να βεβαιωθείτε ότι έχετε πληκτρολογήσει  το νέο κωδικό πρόσβασης για τη σύνδεση σας σωστά.
Σε αυτό το παράδειγμα θα χρησιμοποιήσω τα γενέθλιά μου ως κωδικό πρόσβασης για την σύνδεση μου. Αλλά εγώ θα σας συμβούλευα να μην χρησιμοποιήσετε  τα γενέθλιά σας, αλλά ένα νέο κωδικό πρόσβασης, επειδή είναι εύκολο  κάποιος να τα  μαντέψει. Θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης.

6. Στο τελικό  πλαίσιο κειμένου, θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε μια  υπόδειξη του κωδικού πρόσβασης. Αυτό το βήμα είναι προαιρετικό, αλλά συστήνω ιδιαίτερα  να το χρησιμοποιήσετε. Αν προσπαθήσετε να συνδεθείτε στα Windows 7, αλλά εισάγετε λάθος κωδικό πρόσβασης, αυτή υπόδειξη θα εμφανιστεί, φρεσκάροντας τη μνήμη σας.

7. Κάντε κλικ στο 'Δημιουργία κωδικού πρόσβασης "για να επιβεβαιώσετε το νέο κωδικό πρόσβασης.

8. Μετά τη δημιουργία ενός νέου κωδικού, θα επιστρέψετε στο παράθυρο Λογαριασμοί χρηστών.

Τώρα μπορείτε να δείτε ότι ο  λογαριασμός  χρήστη  σας  έχει προστατευτεί  με κωδικό πρόσβασης.

9. Τώρα που τα Windows 7 σας έχουν  ένα  κωδικό πρόσβασης, πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε με τα Windows 7 από αυτό το σημείο και εμπρός.

10. Δημιουργήστε ένα δίσκο επαναφοράς κωδικού πρόσβασης. Αν και δεν είναι ένα απαιτούμενο τμήμα της δημιουργίας ενός νέου κωδικού, συστήνω ιδιαίτερα να το κάνετε αυτό. Ο δίσκος επαναφοράς κωδικού πρόσβασης θα σας προστατεύσει  από τις συνέπειες του να ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: