Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

Microsoft Mathematics 4.0Το Microsoft Mathematics (πρώην Microsoft Math) είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στους μαθητές ή τους χρήστες την λύση των μαθηματικών και των  επιστημονικών  προβλημάτων  γρήγορα και εύκολα.

Τώρα η Microsoft παρέχει  την  αξίας $ 20 εφαρμογή της δωρεάν, το Microsoft Mathematics 4.0 είναι τώρα διαθέσιμο ως δωρεάν download.


Το Microsoft Mathematics παρέχει μια σειρά μαθηματικών εργαλείων που βοηθούν τους μαθητές να κάνουν  τη σχολική εργασία τους  γρήγορα και εύκολα. Με το Microsoft Mathematics, οι μαθητές μπορούν να μάθουν για την επίλυση εξισώσεων βήμα-βήμα, και την καλύτερη κατανόηση των θεμελιωδών εννοιών σε προ-άλγεβρα, την άλγεβρα, τριγωνομετρία, φυσική, και χημεία.
ΤοMicrosoft Mathematics περιλαμβάνει μια  πλήρως εξοπλισμένη αριθμομηχανή με γραφική παράσταση που είναι σχεδιασμένη για να λειτουργεί ακριβώς όπως μια αριθμομηχανή χειρός. Πρόσθετα εργαλεία μαθηματικών θα σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε τρίγωνα, να κάνετε μετατροπή από το ένα σύστημα μονάδων σε ένα άλλο, και την επίλυση συστημάτων εξισώσεων.

Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα: Windows 7/ Windows Server 2003 Service Pack 2/Windows Server 2008 R2/ Windows Server 2008 Service Pack 2/  Windows Service Pack για Vista 2/ Windows XP Service Pack 3.


Δεν υπάρχουν σχόλια: