Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

A Fistful of CowsΜια μικρή ισπανική ομάδα που αποτελείται από δύο προγραμματιστές και δύο καλλιτέχνες είναι υπεύθυνη για το “μια χούφτα Αγελάδες”, ένα ελεύθερο παιχνίδι υπολογιστή που αναπτύχθηκε ως τελική εργασία για  το Πανεπιστήμιο τους. Αυτό το παιχνίδι δράσης διαθέτει όλα τα σωστά συστατικά για να είναι μια μεγάλη επιτυχία μεταξύ των free games: μια ηρωίδα καουμπόισσα με πλούσιο στήθος, πολύχρωμα γραφικά καρτούν με αστεία κινούμενα σχέδια, πολύ καλή μηχανική παιχνιδιού, μια τρελή ιστορία και εθιστικό hack and slash gameplay.
Η ιστορία μας λέει για ένα UFO που απαγάγει μερικές αγελάδες, αλλά δεν υπολόγιζε  τον παίκτη, μια άγρια ​​Cowgirl, η οποία θα  κυνηγήσει τους εξωγήινους με όπλα το εξάσφαιρο της και ένα κοφτερό σπαθί. Με χαρακτηριστικά  3D γραφικά, εκπληκτικά οπτικά εφέ και μια προοπτική τρίτου προσώπου. Tο A Fistful of Cows επιτρέπει επίσης ειδικές βολές με το περίστροφο, με το χρόνο να παγώνει  για να ευθυγραμμίσει τις  βολές τέλεια, για συνήθως καταστροφικά αποτελέσματα.Τα Bosses, ως επί το πλείστον, θα απαιτήσουν  κάποιες σφαίρες μαζί με την ξιφασκία.


Το A Fistful of Cows έχει μια άλλη μεγάλη ιδέα που θα βάλει σίγουρα ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του κάθε παίκτη - το soundtrack  του παιχνιδιού είναι χαρακτηριστικά πνευματώδης και περιλαμβάνει country εκδόσεις του For Whom the Bell Tolls (Metallica) και Sweet Child O 'Mine (Guns ‘N’ Roses) Δεν είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, αλλά έχει μια ασυνήθιστη ποιότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: