Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

Data CrowΤο Data Crow είναι ένα πρόγραμμα διαλογής και διμιουργίας καταλόγου για  μουσικά audio CD και MP3, OGG, FLAC, αρχεία,  βιβλία, λογισμικού και ταινιών. Είναι ανεξάρτητη πλατφόρμα και  είναι εύκολο στην εγκατάσταση. Το  Data Crow χρησιμοποιεί διαδικτυακές υπηρεσίες όπως το amazon.com, imdb.com και freedb.org για την ανάκτηση πληροφοριών. Είναι ανεξάρτητα από την πλατφόρμα και είναι εύκολο στη χρήση ..

Το Data Crowείναι ένα έργο ανοικτού πηγαίου κώδικα που αναπτύχθηκε από Waals Robert Jan van der. Το έργο ξεκίνησε το 2002 με την επωνυμία  CD Library .Μετά την περαιτέρω ανάπτυξη, το όνομα  CD Library θεωρήθηκε  ως άνευ αντικειμένου διότι δεν εξέφραζε πλέον την λειτουργία του προγράμματος και το σχέδιο  μετονομάστηκε σε Data Crow.

Για εκείνους που τους αρέσει να συλλέγουν  λογισμικό, βιβλία, ταινίες και μουσική, το Data Crow μπορεί να βοηθήσει! Το πρόγραμμα χρειάζεται μόνο μια μικρή συμβολή σας για να εγγράψετε τη συλλογή σας. Για παράδειγμα, η καταγραφή ενός  κομματιού λογισμικού είναι τόσο εύκολη όσο η εισαγωγή του ονόματος ή του εκδότη του λογισμικού και το Data Crow ανακτά το υπόλοιπο των πληροφοριών από το Amazon. Για αρχεία ήχου, είναι ακόμη πιο απλό! Απλά περιηγηθείτε στον κατάλογο που περιέχει τα αρχεία ήχου και το  Data Crow διαβάζει και  εισαγάγει  της ενσωματωμένες  πληροφορίες από το  tag του κάθε αρχείου (καλλιτέχνης, το όνομα του άλμπουμ, το όνομα του κομματιού, και ούτω καθεξής.


Επίσημη Ιστοσελίδα: http://www.datacrow.net/

* Το Data Crow Crow απαιτεί Java από την έκδοση  1,6 και επάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: