Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

FIREFOX 4.0

'Εφτασε ο firefox 4 με νέα σχεδίαση,εκπληκτικά νέα χαρακτηριστικά και είναι ταχύτερος από τον 3,6.

Έξυπνη εργαλειοθήκη διευθύνσεων

 

Μεταβείτε στις αγαπημένες σας σελίδες γρήγορα – ακόμα κι αν δεν θυμάστε το URL. Πληκτρολογήστε έναν όρο στην εργαλειοθήκη διευθύνσεων (γνωστή και σαν «έξυπνη εργαλειοθήκη») και η λειτουργία αυτόματης συμπλήρωσης θα σας υποδείξει διευθύνσεις που θα βρει στο ιστορικό, τους σελιδοδείκτες και σε ανοικτές καρτέλες.
Η έξυπνη εργαλειοθήκη «εκπαιδεύεται» όσο τη χρησιμοποιείτε, προσαρμόζεται στις προτιμήσεις σας και σας προσφέρει αποτελέσματα που ταιριάζουν ακριβώς. Την έχουμε βελτιώσει για να σας προσφέρουμε περισσότερο έλεγχο πάνω στα αποτελέσματα (συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων για το απόρρητο) και καλύτερες επιδόσεις για να βρίσκετε αυτό που ψάχνετε ακόμα πιο γρήγορα.

Βελτιωμένη διασύνδεση χρήστη

Αναζητούμε πάντα νέους τρόπους για να κάνουμε την περιήγηση σας πιο εύκολη και πιο αποδοτική.
Διαβάστε για τις πιο πρόσφατες βελτιώσεις:

Καρτέλες στο πάνω μέρος
Οι καρτέλες είναι πάνω από την έξυπνη εργαλειοθήκη για να μπορείτε ευκολότερα να εστιάσετε στο περιεχόμενο των σελίδων που επισκέπτεστε.

Κουμπί Firefox (σε Windows και Linux)
Όλα τα στοιχεία των μενού βρίσκονται τώρα κάτω από ένα και μοναδικό κουμπί για να έχετε εύκολη πρόσβαση σ' αυτά.

Κουμπί σελιδοδεικτών
 
Η διαχείριση των σελιδοδεικτών σας τώρα γίνεται με ένα μόνο κουμπί. Βρείτε τους αγαπημένους σας δεσμούς χωρίς να ψάχνετε πολύ!
Απλοποιημένο κουμπί ανανέωσης/διακοπής
 
Για την ανανέωση ή τη διακοπή φόρτωσης μια σελίδας, η έξυπνη εργαλειοθήκη περιλαμβάνει τώρα ένα εύκολο και απλό στη χρήση του κουμπί.

Κουμπί αρχικής σελίδας
 
Το κουμπί για την αρχική σελίδα έχει μεταφερθεί στα δεξιά της εργαλειοθήκης αναζήτησης.

Ομαδοποίηση καρτελών με το Panorama
 
Έχετε πολλές καρτέλες ανοιχτές; Απελευθερώστε τον περιηγητή σας από το χαμό με τις καρτέλες! Η ομαδοποίηση καρτελών (Panorama) σας επιτρέπει να οργανώσετε απλά και εύκολα τις καρτέλες σας με σύρσιμο και απόθεση, σε ομάδες που διαχειρίζονται εύκολα, αφού μπορείτε να τους δώσετε ονόματα, να τις ταξινομήσετε και να τις στοιχίσετε με ένα απλό και διασκεδαστικό τρόπο. Για να ξεκινήσετε με την ομαδοποίηση καρτελών (Panorama), απλά επιλέξτε το κουμπί ομαδοποίησης καρτελών της εργαλειοθήκης ή κάντε δεξί κλικ σε οποιαδήποτε καρτέλα και επιλέξτε «Μετακίνηση στην ομάδα».
Και πολλά-πολλά άλλα ένα συν του είναι το ότι σν έχετε την προηγούμενη έκδοση του αρχείου δεν χρειάζεται παρα μόνο να κατεβάσετε το αρχείο εκγατάστασης του και να κάνετε αναβάθμιση κρατώντας όλα τα αγαπημένα, τους σελιδοδίκτες και τους κωδικούς σας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΓΙΑ WINDOWS ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια: