Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

3DP Chip


Σας δημιουργούνται  οδυνηρές κεφαλαλγίες με την αναζήτηση μέσω του web να βρείτε  τα σωστά προγράμματα οδήγησης για το PC σας;

Το 3DP Chip και το  3DP Net είναι εξαιρετικά χρήσιμα freewares που θα ελαχιστοποιήσουν την προσπάθεια και το χρόνο που περνάτε στην εύρεση των οδηγών για τα εξαρτήματα  του υπολογιστή σας.

Τα 3DP Net έχει τη δυνατότητα να εγκαταστήσει αυτόματα το DRIVER του δικτύου για το PC σας ακόμα κι αν κάνατε επανεγκατάσταση των Windows και δεν μπορείτε  να συνδεθείτε  με το Διαδίκτυο λόγω της απουσίας των κατάλληλων οδηγών. Το 3DP Net θα ανιχνεύσει το οποίο προσαρμογέα δικτύου είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας και αυτόματα θα επιλέξει  το σωστό πρόγραμμα οδήγησης από την ενσωματωμένη ομάδα οδηγών της που περιέχει και σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε  το Διαδίκτυο αμέσως.


Το 3DP Chip είναι ένα άλλο χρήσιμο πρόγραμμα που θα εντοπίσει αυτόματα και θα εμφανίσει τις πληροφορίες για την CPU σας, μητρική πλακέτα, κάρτα γραφικών και κάρτα ήχου που έχετε εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αντιγράψετε αυτές τις πληροφορίες στην περιοχή αποκομμάτων σας με ένα κλικ για μελλοντική χρήση (όπως η απόσπαση σε ένα φόρουμ). Αν έχετε σύνδεση στο Internet, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε λήψη των τελευταίων προγραμμάτων οδήγησης για όλα αυτά τα εξαρτήματα.

Σας συνιστούμε να εκτελέσετε το 3DP net αμέσως μετά την επανεγκατάσταση των Windows για να εντοπίσουν τον προσαρμογέα δικτύου σας και να κάνουν  εγκατάσταση του οδηγού του, στη συνέχεια, μόλις αποκτήσετε  πρόσβαση στο διαδίκτυο, εκτελέστε το 3DP Chip για τους άλλους  DRIVERS που μπορεί να σας λείπουν.

Έκδοση: 11,03
Ημερομηνία δημιουργίας: 10 Μάρ 2011
Τιμή: Δωρεάν
Λειτουργικό σύστημα: Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008 / 7

Δεν υπάρχουν σχόλια: