Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ Windows 7

Παρ' όλα το ότι τα windows 7 μπορεί να τα τρέξει και ένα παλιό PC P4 που και που υπάρχουν κάποια προβλήματα συμβατότητας  με κάποιο hardware ή software.
Για να δείτε εάν ο υπολογιστής σας είναι έτοιμος για τα Windows 7, πραγματοποιήστε λήψη του δωρεάν προγράμματος Σύμβουλος αναβάθμισης των Windows 7.
Σαρώνει τον υπολογιστή σας για πιθανά προβλήματα που αφορούν το υλικό, τις συσκευές και τα εγκατεστημένα προγράμματά σας και συνιστά τι μπορείτε να κάνετε πριν πραγματοποιήσετε αναβάθμιση.Εάν ο υπολογιστής σας μπορεί να εκτελέσει Windows Vista, μπορεί μάλλον να εκτελέσει και Windows 7 αλλά και πάλι θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσετε τον Σύμβουλο αναβάθμισης των Windows 7.

ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ

Πριν σαρώσετε τον υπολογιστή σας με το Σύμβουλο αναβάθμισης των Windows 7, βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει και έχετε ενεργοποιήσει τυχόν συσκευές με σύνδεση USB ή άλλες συσκευές όπως εκτυπωτές, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και σαρωτές που χρησιμοποιείτε τακτικά με τον υπολογιστή που ελέγχετε ώστε να εξακριβώσετε αν κάποιιες από αυτές έχουν κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας hardware ή software.


ΠΗΓΗ :windows.microsoft.com/el-GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: