Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010

DVD shrink 3.2.0.15


Το DVDShrink είναι λογισμικό για διμιουργία εφεδρικών δίσκων DVD. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το λογισμικό από κοινού με το αντιγραφικό λογισμικό DVD της επιλογής σας, για να κάνετε ένα εφεδρικό αντίγραφο οποιουδήποτε τηλεοπτικού δίσκου DVD.
Το DVDShrink θα καψει επίσης το εφεδρικό DVD σας, εάν έχετε εγκαταστήσει την πιό πρόσφατη έκδοση Nero. Εκτός εάν κατέχετε ήδη εναλλακτικό αντιγραφικό λογισμικό και προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε αυτό.

Η παραγωγή από DVDShrink μπορεί να σωθεί ως αρχεία στο σκληρό δίσκο σας, τον οποίο μπορείτε έπειτα να καψετε με το λογισμικό της επιλογής σας.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το  DVDShrink;


Τα περισσότερα DVDs έχουν ως σκοπό να σας αποτρέψουν από την παραγωγή των αντιγράφων.
Το πρώτο προληπτικό μέτρο είναι κρυπτογράφηση. Οι εμπορικοί τίτλοι DVD κρυπτογραφούνται συχνά, το οποίο σας αποτρέπει από  την αντιγραφή τους στο σκληρό δίσκο σας.
Το DVDShrink υπερνικά αυτό το πρόβλημα με τους ενσωματωμένους αλγορίθμους αποκρυπτογράφησης.

Το επόμενο πρόβλημα δεν είναι τόσο εύκολο. Οι περισσότεροι τηλεοπτικοί τίτλοι DVD είναι απλά πάρα πολύ μεγάλοι για να χωρέσουν, χωρίς τροποποίηση, επάνω σε έναν ενιαίο recordable δίσκο dvd-r. Το DVDShrink υπερνικά αυτό το πρόβλημα με τη συμπίεση των στοιχείων από αρχικό DVD σας.

Το DVDShrink σας επιτρέπει επίσης την επανασύνταξη του DVD σας. Μπορείτε να κάνετε τη σύνταξή σας από μια ή περισσότερες πηγές DVDs, ή να επιλέξετε μόνο τα μέρη ενός DVD που σκοπεύετε να δείτε.

Τέλος το γουστάρουμε γιατί είναι free.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΤίτλος:DVD shrink 3.2.0.15
Όνομα αρχείου:dvdshrink32setup.exe
Μέγεθος αρχείων:1.07MB (1.117.491 bytes)
Απαιτήσεις:windows (όλες οι εκδόσεις)
Γλώσσες:EN-ΗΠΑ
Άδεια:Δωρεάν λογισμικό
Ημερομηνία προστιθέμενη:19 Αυγούστου 2005
Συντάκτης:DVDshrink.orgΔεν υπάρχουν σχόλια: