Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2010

DVD Decrypter έκδοση 3.5.4.0 (τελική)


Όπως ίσως γνωρίζετε,το  DVDDecrypter.com έκλεισε και η ανάπτυξη σχετικά με την εφαρμογή έχει σταματήσει από  τις 7 Ιουνίου του 2005.

Ο λόγος που σταμάτησε αυτή η εφαρμογή γίνεται προφανές παρακάτω.

Το DVD Decrypter είναι μια εφαρμογή λογισμικού για τα Microsoft Windows (συμπεριλαμβανομένων των Windows 7)  που μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας εικόνας δίσκων(iso) της δομής του DVD-Video DVD. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εικόνα κάθε DVD, αλλά αμφιλεγόμενα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την αποκωδικοποίηση αντίγραφων  προστατευμένων ταινιών. Το πρόγραμμα μπορεί επίσης να καταγράφει τις εικόνες στο σκληρό σας  δίσκο. Προγράμματα που χρησιμοποιούν το  Content Scrambling System (CSS) αποκρυπτογράφησης  λογισμικού (όπως το DVD Decrypter και το AnyDVD)  επιτρέπουν σε συγκεκριμένης περιοχής DVD να αντιγραφεί ως ένα all-region DVD. Επίσης, καταργεί την Macrovision προστασία περιεχομένου, CSS, κωδικούς περιοχής, καθώς και την απαγόρευση λειτουργίας άλλων χρηστών.
Μπορεί ακόμη να παράγει και να αποκωδικοποιήσει αντίγραφα παιχνιδιών από κάποιες κόνσολες και γι αυτό η  Lightning UK (η εταιρία η οποία το προτολάνσαρε πιέστηκε με δικαστική τότε εντολή από την Macrovision να το σταματήσει.Αντικαταστάθηκε από το ImgBurn).

Παρ' όλα τα εμπόδια όμως αυτό το παλιό μικρό δωρεάν προγραμματάκι ακόμα κυκλοφορεί εκεί έξω και μάλιστα υπάρχει ακόμα ένας unofficial mirror γι' αυτό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

mixalis.stoikos είπε...

φιλαράκι έχω κατεβασι το dvd descrypter για να περνάω σε dvd iso files και σε κόπια βγάζει
αφτο
your image does't appear to be of the correct format for burning onto a dvd

image format MODE2/FORMI/2352
dvd format MODE1/2048
μπορις να με βοιθισις ??? plz