Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

Cbox


Cbox – Chat για sites και blogs

Βάλτε το Cbox και προσθέστε μια νέα διάσταση αλληλεπίδρασης στον ιστοχώρο σας ή το blog σας.

Τι είναι το Cbox ή Chat box.

Το Cbox είναι μια μοναδική εφαρμογή για συνομιλία και ανταλλαγή μηνυμάτων(chat) που φέρνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του παραδοσιακού chat συν κάποια extras.
Το cbox έχει δυο εκδόσεις,την basic που είναι η βασική και δωρεάν έκδοση και την PREMIUM η οποία έχει κάποια μικρή αμοιβή και περισσότερα extras.


Τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε αυτό το chat.

1 Αρχικά ακολουθήστε αυτό το ΛΙΝΚ ή πληκτρολογίστε αυτή την διεύθηνση στον browser σας http://cbox.ws/ και θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του cbox.

2 Δημιουργήστε έναν free λογαριασμό στο cbox.com
Διαλέξτε username και password ,γλώσσα του chat και style και βάλτε το url τις ιστοσελίδας ή του blog που θέλετε το chat να εμφανίζετε,τέλος κάντε κλίκ στο create acount.

3 Αφού διμιουργήσαμε τον λογαριασμό μας και κάναμε login μπορούμε πλέον να επιλέξουμε πως ακριβώς θέλουμε το chat μας(χρώμα,μέγεθος κλπ.)

4 Μετά την παραμετροποίηση του cbox μας πάμε στο publish, όπου θα μας δωθεί ο HTML κώδικας που θέλουμε,τον κάνουμε COPY και προχωράμε στην ιστοσελίδα μας ή το Blog μας και ανοίγουμε τον HTML editor μας εκεί κάνουμε PASTE και επιλέγουμε που ακριβώς θέλουμε να εφανίζεται σαν απλό gadget.

Δεν υπάρχουν σχόλια: